Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Teaminfo

Εταιρικό Προφίλ

Το Guangzhou Riton τρισδιάστατο ιδρύθηκε το 1997. Μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που εστιάζει στη τεχνολογία λέιζερ, την τρισδιάστατη εκτύπωση, και την ψηφιακή καινοτομία οδοντιατρικής.

 

Ενσωματώνοντας ανεξάρτητες Ε&Α, παραγωγή και πωλήσεις. Με περισσότερο από 25 έτη εμπειρίας στην παραγωγή εξοπλισμού λέιζερ, Riton τρισδιάστατο είναι η πρώτη επιχείρηση στην Κίνα για να εφαρμόσει την τρισδιάστατη τεχνολογία εκτύπωσης μετάλλων στην οδοντική βιομηχανία. Σαν μια από τις τυποποιημένες θέτοντας μονάδες της προφορικής τρισδιάστατης βιομηχανίας εκτύπωσης, κέρδισε το δεύτερο βραβείο Guangdong της προόδου επιστήμης και τεχνολογίας, και πέρασε μια σειρά πιστοποιήσεων: συμπεριλαμβανομένου IS09000, του CE και ROHS, της FCC και του ολοκληρωμένου κυκλώματος, κ.λπ. είναι κύριος των εσωτερικών εφευρέσεων 4 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, 3 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εμφάνισης, 12 πνευματικά δικαιώματα λογισμικού υπολογιστών, και 25 προγράμματα προτύπων χρήσης.

 

Η καθιερωμένη σε βάθος συνεργασία με περισσότερα από 1.000 εργαστήρια οδοντοστοιχιών, όπως ο τρισδιάστατος εκτυπωτής ADL, JGQ, LIERMEI, FUQIAO, DEPRAG, ZHENDE, ΟΜΆΔΑΣ υπέρ-τεχνολογίας IDENTAL, IDS, VUGIA, RHDIUM κ.λπ. Riton εξάγεται παγκοσμίως σε περισσότερες από 50 χώρες Η Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ευρώπη, ανατολική Ασία, Νότια Ασία, δυτική Ασία, Μέση Ανατολή, όλες έχει riton τον εκτυπωτή στη συντήρηση. Ο κύκλος εργασιών πωλήσεων στην τρισδιάστατη εκτύπωση μετάλλων είναι μακριά μπροστά στην οδοντική βιομηχανία.

 

Η ψηφιακή αναλογική μεταλλαγή και η νοημοσύνη είναι η μελλοντική τάση ανάπτυξης της βιομηχανίας κατασκευής οδοντοστοιχιών: η τρισδιάστατη εκτύπωση είναι ένα είδος σημαντικά ψηφιακής ειδικής τεχνολογίας κατασκευής ως σημαντικό μέρος της οδοντικής ψηφιακής αλυσίδας επεξεργασίας. Το Riton τρισδιάστατο θα διατηρήσει πάντα τον επαγγελματισμό της τρισδιάστατης τεχνολογίας εκτύπωσης οδοντοστοιχιών, και θα συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία στο σχέδιο RPD και κορωνών η επιχείρηση είναι βασισμένη στον εξοπλισμό κατασκευαστικός και βαθμιαία αναπτυγμένος στη «οδοντική ψηφιακή λύση ο χειριστής πλήρης-σωρών», δημιούργησε μια διοικητική πλατφόρμα σχεδίου Riton ψηφιακή για να παρέχει τις υπηρεσίες πλήρης-διαδικασίας του εξοπλισμού, των στοιχείων - επεξεργασία, του σχεδίου, του λογισμικού, της κατάρτισης λειτουργίας και της υπηρεσίας μεταπωλήσεων για τα εργαστήρια οδοντοστοιχιών.

 

Ζεστό καλωσόρισμα για να συνεργαστεί με μας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Guangzhou Riton Company καθιερώθηκε το 1997. Είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που εστιάζει ψηφιακό orthodontics, την τρισδιάστατη εκτύπωση, και την καινοτομία ιατρικής υπηρεσίας, την ανεξάρτητες Ε&Α ενσωμάτωσης, την παραγωγή και τις πωλήσεις. Με περισσότερο από 25 έτη εμπειρίας στην παραγωγή εξοπλισμού λέιζερ, RITON είναι η πρώτη επιχείρηση στην Κίνα για να εφαρμόσει την τρισδιάστατη τεχνολογία εκτύπωσης μετάλλων στην οδοντική βιομηχανία.
Η τρισδιάστατη μηχανή εκτύπωσης μετάλλων Riton εξ:άγω σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ευρώπη, η Μέση Ανατολή, η δυτική Ασία, και η Νοτιοανατολική Ασία κ.λπ. Και μέχρι τώρα υπάρχουν περισσότερα από 800 σύνολα μετάλλων που ο τρισδιάστατος εκτυπωτής είναι χρησιμοποιημένος. Η σταθερή ποιότητα και η ευνοϊκή τιμή εγκωμιάζονται ιδιαίτερα από τους πελάτες.

 

Guangzhou Riton Additive Technology Co., Ltd. Guangzhou Riton Additive Technology Co., Ltd. Guangzhou Riton Additive Technology Co., Ltd. Guangzhou Riton Additive Technology Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Riton

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300

Ετήσιες πωλήσεις : 15000000-300000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2016

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Guangzhou Riton Additive Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Riton Additive Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Riton Additive Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Riton Additive Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις