Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΤρισδιάστατος εκτυπωτής DLMS

Οδοντικό εργαστηριακού Dmls ανοξείδωτο 50μM εκτυπωτών μετάλλων τρισδιάστατο

Οδοντικό εργαστηριακού Dmls ανοξείδωτο 50μM εκτυπωτών μετάλλων τρισδιάστατο

Οδοντικό εργαστηριακού Dmls ανοξείδωτο 50μM εκτυπωτών μετάλλων τρισδιάστατο
Οδοντικό εργαστηριακού Dmls ανοξείδωτο 50μM εκτυπωτών μετάλλων τρισδιάστατο Οδοντικό εργαστηριακού Dmls ανοξείδωτο 50μM εκτυπωτών μετάλλων τρισδιάστατο Οδοντικό εργαστηριακού Dmls ανοξείδωτο 50μM εκτυπωτών μετάλλων τρισδιάστατο Οδοντικό εργαστηριακού Dmls ανοξείδωτο 50μM εκτυπωτών μετάλλων τρισδιάστατο

Μεγάλες Εικόνας :  Οδοντικό εργαστηριακού Dmls ανοξείδωτο 50μM εκτυπωτών μετάλλων τρισδιάστατο

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Guangdong, Κίνα
Μάρκα: RITON
Πιστοποίηση: ISO-13485
Αριθμό μοντέλου: Διπλός-150
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 15 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολο/σύνολα το μήνα

Οδοντικό εργαστηριακού Dmls ανοξείδωτο 50μM εκτυπωτών μετάλλων τρισδιάστατο

περιγραφή
Υλικό εκτύπωσης: Κοβάλτιο-χρώμιο, ανοξείδωτο, ασημένια κ.λπ…. Πάχος στρώματος: 2050μm
Τεχνολογία: SLM Εξουσιοδότηση των τμημάτων πυρήνων: 1 έτος
Υψηλό φως:

Οδοντικός τρισδιάστατος εκτυπωτής μετάλλων Dmls

,

τρισδιάστατος εκτυπωτής μετάλλων 50μm Dmls

,

τρισδιάστατος εκτυπωτής ανοξείδωτου 50μM

DMLS τρισδιάστατος εκτύπωσης μηχανών οδοντικός εργαστηριακών κατάλληλος μετάλλων τρισδιάστατος εκτυπωτών εκτυπωτής μετάλλων λέιζερ τρισδιάστατος για την οδοντική βιομηχανία

 

  πρόγραμμα Βασικά σημεία καινοτομίας
1 Ανάπτυξη της εύκαμπτης σκόνης που βάζει τη συσκευή για τα μέρη κλειδί του τρισδιάστατου εξοπλισμού εκτύπωσης μετάλλων Στο στάδιο της τρισδιάστατης σχηματοποίησης εκτύπωσης, η σκόνη που βάζει την επίδραση έχει επιπτώσεις άμεσα στην επίδραση σχηματοποίησης των μερών, και η επίλυση του άκαμπτου προβλήματος της σκόνης που βάζει τη μεταλλουργική ξύστρα είναι το κλειδί στην ανάπτυξη της σκόνης βάζοντας τη συσκευή. Πάρα πολύ άκαμπτος εύκολος να ξύσει τα μέρη, πάρα πολύ μικρά για να καταστήσει την επιφάνεια σκονών ανώμαλη. Αυτή η ανάπτυξη χρησιμοποιεί την εύκαμπτη σκόνη βάζοντας τη συσκευή, επιλέγει τη μέτρια λουρίδα σιλικόνης ακαμψίας βάζοντας τη σκόνη, μπορεί να διασχίσει τη διόγκωση μετάλλων και μπορεί να συμπιέσει την επιφάνεια σκονών, μπορεί να επιτύχει την καλύτερη σκόνη βάζοντας την επίδραση. Το προσάρτημα συσκευών μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα για να επιτύχει τη γρήγορες αντικατάσταση και τη ρύθμιση της σκόνης βάζοντας τη βούρτσα.
2 Ανάπτυξη μιας νέας οπτικής συσκευής ρύθμισης πορειών για τη διαμόρφωση μετάλλων Πώς να πραγματοποιήσει τη σταθερή σταθερή θέση των οπτικών συστατικών και μπορεί γρήγορα και βολικά να ρυθμίσει την οπτική εστίαση σημείων πορειών είναι το κλειδί της νέας οπτικής συσκευής ρύθμισης πορειών. Η νέα οπτική συσκευή ρύθμισης πορειών μπορεί να ευθυγραμμίσει την ευθυγράμμιση, το ανιχνευτικό γαλβανόμετρο, τον οπτικό φακό και άλλα οπτικά συστατικά σε μια τακτική και ακριβή συνέλευση, και μπορεί γρήγορα να πραγματοποιήσει τη γενική οπτική ρύθμιση πορειών μέσω της μονής βίδας συσκευής ακριβούς καθορισμού, γρήγορα και ποιοτικά να βρεί τη θέση εστίασης λέιζερ, διορθώνοντας τη διαδικασία που μπορεί επίσης να ρυθμιστεί σε πραγματικό - χρόνος σύμφωνα με την ποιότητα εκτύπωσης.
3 Έρευνα και ανάπτυξη της ψηφιακής σκόνης που βάζει το λειτουργικό σύστημα για τον τρισδιάστατο εκτυπωτή της κορώνας μετάλλων Η έρευνα και η ανάπτυξη της ψηφιακής σκόνης που βάζει το λειτουργικό σύστημα, που ενσωματώνονται στο λογισμικό ελέγχου, βελτιώνουν αποτελεσματικά την αποδοτικότητα εκτύπωσης και διαμόρφωση της ακρίβειας μερών. Η ψηφιακή σκόνη που βάζει το σύστημα προσθέτει την ταχύτητα τμημάτων σκονών τοποθέτησης, παράλληλη ανύψωση φραγμών και προπληρωμένη σκόνη και άλλες λειτουργίες. Η γρήγορη τοποθέτηση σκονών χρησιμοποιείται επάνω από τον κύλινδρο σκονών, ενώ ο φορμάροντας κύλινδρος μπορεί να κρατηθεί αργά για να επιτύχει την επίπεδη τοποθέτηση σκονών. Κατά ολοκλήρωση της τοποθέτησης της σκόνης, την επιστροφή βραχιόνων σκονών στην προέλευση συγχρόνως ο φορμάροντας κύλινδρος και κύλινδρος σκονών βυθίζει σε ένα ορισμένο ύψος, για να αποφύγει το φαινόμενο της σκόνης βάζοντας το βραχίονα επιστρέφοντας πίσω με τη σκόνη. Μετά από να διασχίσει τον κύλινδρο διαμόρφωσης, ο κύλινδρος διαμόρφωσης αυξάνεται πίσω στη θέση εκτύπωσης και αρχίζει. Όταν η σκόνη που βάζει το βραχίονα επιστρέφει στην προέλευση, ο κύλινδρος αυξάνεται πίσω στη θέση ανεφοδιασμού σκονών του επόμενου στρώματος. Συγχρόνως της ανίχνευσης λέιζερ, η σκόνη που βάζει το βραχίονα συνεχίζει να απασχολείται, να τελειώνει στο ταξίδι του τμήματος κυλίνδρων σκονών εκ των προτέρων, να πραγματοποιήσει τη σκόνη προ-τοποθέτησης, μέσω της εκτύπωσης και της σκόνης βάζοντας το συγχρονισμό, να βελτιώσει την ταχύτητα της τοποθέτησης σκονών.
4 Η έρευνα και η ανάπτυξη του ψηφιακού οπτικού συστήματος ελέγχου πορειών για τον τρισδιάστατο εκτυπωτή του μετάλλου στέφουν Ψηφιακό οπτικό σύστημα ελέγχου κυκλωμάτων, που ενσωματώνεται στο λογισμικό ελέγχου τυπωμένων υλών, για να πραγματοποιήσει την οπτική διόρθωση κυκλωμάτων και το σε πραγματικό χρόνο έλεγχο. Το σύστημα μπορεί να ελέγξει και να διορθώσει τα οπτικά συστατικά όπως ο φακός και το λέιζερ αντίστοιχα, και μέσω της ενότητας δοκιμής, η αναλογία εκτύπωσης μπορεί να βαθμολογηθεί γρήγορα, και οι παράμετροι και η ενέργεια καθυστέρησης λέιζερ μπορούν να αποκριθούν γρήγορα.
5 Η έρευνα και η ανάπτυξη προειδοποίησης και του συστήματος παρακολούθησης ασφάλειας της έγκαιρης ίσχυσαν στον τρισδιάστατο εκτυπωτή Για τα διάφορα προβλήματα μπορεί να εμφανιστεί στο στάδιο της εκτύπωσης, αναπτύξαμε ένα τρισδιάστατο σύστημα παρακολούθησης έγκαιρης προειδοποίησης ασφάλειας εκτυπωτών. Με τον έλεγχο της πίεσης αερίου στην αίθουσα εκτύπωσης, την περιεκτικότητα σε οξυγόνο, τη θέση λέιζερ, το σύστημα κυκλοφορίας, τη θέση μηχανών, τη θέση διακοπτών πορτών, κ.λπ., και μέσω των στοιχείων ελέγχου για να δώσει την έγκαιρη προειδοποίηση, και να διακόψει την αντίστοιχη λειτουργία, και να υπενθυμίσει στο χειριστή μέσω του φωτός και της σειρήνας δεικτών θέσης, η οποία είναι κατάλληλη για τους χρήστες να συνεχίσουν και να βελτιώσουν την ασφάλεια παραγωγής.
6 Έρευνα και ανάπτυξη του συστήματος ανίχνευσης σκονών που εφαρμόζεται για τον τρισδιάστατο εκτυπωτή Το κωνιώδες σύστημα ανίχνευσης, που ενσωματώνεται στο λογισμικό ελέγχου τυπωμένων υλών, μπορεί να ανιχνεύσει την κωνιώδη θέση στη διαδικασία εκτύπωσης σε πραγματικό - χρόνος. Σε πραγματικό χρόνο ακριβής επίδειξη του δυναμικού κτυπήματος του κυλίνδρου σκονών, που διαμορφώνει τον κύλινδρο και τη σκόνη που βάζουν τη συσκευή. Το σύστημα κονιοποίησης παρέχει δύο τρόπους διόρθωσης θέσης σημείου και συνεχούς μετακίνησης. Η ταχύτητα και το κτύπημα κονιοποίησης μπορούν να ρυθμιστούν για να επιτύχουν την ακριβή και ποσοτική ομοιόμορφη κονιοποίηση. Συγχρόνως, το σύστημα ανίχνευσης κονιοποίησης δίνει επίσης μια γρήγορη προειδοποίηση στη θέση εργασίας των παράλληλων φραγμών και των άξονων κονιοποίησης για να αποτρέψει την αποτυχία της κονιοποίησης που προκαλείται από τον ανώμαλο διπλό ανεφοδιασμό σκονών κυλίνδρων.
7 Έρευνα και ανάπτυξη του ψηφιακού συστήματος ελέγχου για τον προφορικό εξοπλισμό εκτύπωσης οδοντοστοιχιών τρισδιάστατο Ανέπτυξε ένα σύνολο ψηφιακού συστήματος ελέγχου για τον οδοντικό εξοπλισμό εκτύπωσης οδοντοστοιχιών τρισδιάστατο, το σύστημα ελέγχου για να βελτιστοποιήσει τον οδοντικό έλεγχο εκτύπωσης οδοντοστοιχιών, μπορεί να διαβάσει ποικίλο σχήμα στοιχείων εκτύπωσης, και μπορεί να πραγματοποιήσει τη γρήγορη εισαγωγή στοιχείων εκτύπωσης, να αναπτύξει τα πολυάριθμα σύνολα κλήσης συσκευασίας διαδικασίας άμεσα, μπορεί να καταστήσει τον τρισδιάστατο εκτυπωτή καταλληλότερο για την προφορική εκτύπωση οδοντοστοιχιών, να απλοποιήσει τη διαδικασία εκτύπωσης, να βελτιώσει την ταχύτητα εκτύπωσης, να βελτιώσει την ποιότητα εκτύπωσης. Και προσθέστε την εκτύπωση στάσεων πορτών, συναγερμός μηχανών, συναγερμός πίεσης, ικανοποιημένος συναγερμός οξυγόνου και άλλες λειτουργίες, απλοποιούν περαιτέρω τη διαδικασία εκτύπωσης, μειώνουν τις απαιτήσεις για το χειριστή.
8 Η έρευνα και η ανάπτυξη του ψηφιακού συστήματος ελέγχου ίσχυσαν για τον εξατομικευμένο γλωσσικό εξοπλισμό εκτύπωσης συσκευών τρισδιάστατο Βάσει του ψηφιακού συστήματος ελέγχου του προφορικού εξοπλισμού εκτύπωσης οδοντοστοιχιών τρισδιάστατου, η μέθοδος εκτύπωσης βελτιστοποιείται, και μια νέα συσκευασία διαδικασίας αναπτύσσεται για να την καταστήσει καταλληλότερη για την εκτύπωση της εξατομικευμένης δευτερεύουσας συσκευής γλωσσών, και να βελτιώσει το βαθμό αυτοματοποίησης της εκτύπωσης.

Οδοντικό εργαστηριακού Dmls ανοξείδωτο 50μM εκτυπωτών μετάλλων τρισδιάστατο 0Οδοντικό εργαστηριακού Dmls ανοξείδωτο 50μM εκτυπωτών μετάλλων τρισδιάστατο 1Οδοντικό εργαστηριακού Dmls ανοξείδωτο 50μM εκτυπωτών μετάλλων τρισδιάστατο 2 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Riton Additive Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Susan

Τηλ.:: +8613925933549

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα