Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΤρισδιάστατος εκτυπωτής DLMS

TI150 μέταλλο λέιζερ που συμπυκνώνει DLMS την τρισδιάστατη εκτυπωτών τήξη λέιζερ τιτανίου εκλεκτική

TI150 μέταλλο λέιζερ που συμπυκνώνει DLMS την τρισδιάστατη εκτυπωτών τήξη λέιζερ τιτανίου εκλεκτική

TI150 μέταλλο λέιζερ που συμπυκνώνει DLMS την τρισδιάστατη εκτυπωτών τήξη λέιζερ τιτανίου εκλεκτική
TI150 μέταλλο λέιζερ που συμπυκνώνει DLMS την τρισδιάστατη εκτυπωτών τήξη λέιζερ τιτανίου εκλεκτική TI150 μέταλλο λέιζερ που συμπυκνώνει DLMS την τρισδιάστατη εκτυπωτών τήξη λέιζερ τιτανίου εκλεκτική TI150 μέταλλο λέιζερ που συμπυκνώνει DLMS την τρισδιάστατη εκτυπωτών τήξη λέιζερ τιτανίου εκλεκτική TI150 μέταλλο λέιζερ που συμπυκνώνει DLMS την τρισδιάστατη εκτυπωτών τήξη λέιζερ τιτανίου εκλεκτική TI150 μέταλλο λέιζερ που συμπυκνώνει DLMS την τρισδιάστατη εκτυπωτών τήξη λέιζερ τιτανίου εκλεκτική

Μεγάλες Εικόνας :  TI150 μέταλλο λέιζερ που συμπυκνώνει DLMS την τρισδιάστατη εκτυπωτών τήξη λέιζερ τιτανίου εκλεκτική

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Guangdong, Κίνα
Μάρκα: RITON
Πιστοποίηση: ISO-13485
Αριθμό μοντέλου: TI-150
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 15 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολο/σύνολα το μήνα

TI150 μέταλλο λέιζερ που συμπυκνώνει DLMS την τρισδιάστατη εκτυπωτών τήξη λέιζερ τιτανίου εκλεκτική

περιγραφή
Δύναμη: 2.5KW 220V Εφαρμόσιμες βιομηχανίες: Εγκαταστάσεις κατασκευής, καταστήματα εκτύπωσης, άλλο, νοσοκομείο
Ταχύτητα εκτύπωσης: 220 κορώνες/4,5 ώρες Βασικά σημεία πώλησης: Υψηλός-ακρίβεια
Υψηλό φως:

Τρισδιάστατος εκτυπωτής μετάλλων DLMS

,

Τρισδιάστατος εκτυπωτής λέιζερ DLMS

,

Τιτάνιο που συμπυκνώνει τον τρισδιάστατο εκτυπωτή

Tj-150 οδοντική λέιζερ μετάλλων πυροσυσσωματώματος εκτυπωτών τρισδιάστατη τιτανίου τρισδιάστατη μετάλλων τήξη λέιζερ εκτυπωτών εκλεκτική

TI150 μέταλλο λέιζερ που συμπυκνώνει DLMS την τρισδιάστατη εκτυπωτών τήξη λέιζερ τιτανίου εκλεκτική 0

TI150 μέταλλο λέιζερ που συμπυκνώνει DLMS την τρισδιάστατη εκτυπωτών τήξη λέιζερ τιτανίου εκλεκτική 1

TI150 μέταλλο λέιζερ που συμπυκνώνει DLMS την τρισδιάστατη εκτυπωτών τήξη λέιζερ τιτανίου εκλεκτική 2

TI150 μέταλλο λέιζερ που συμπυκνώνει DLMS την τρισδιάστατη εκτυπωτών τήξη λέιζερ τιτανίου εκλεκτική 3

TI150 μέταλλο λέιζερ που συμπυκνώνει DLMS την τρισδιάστατη εκτυπωτών τήξη λέιζερ τιτανίου εκλεκτική 4

TI150 μέταλλο λέιζερ που συμπυκνώνει DLMS την τρισδιάστατη εκτυπωτών τήξη λέιζερ τιτανίου εκλεκτική 5

TI150 μέταλλο λέιζερ που συμπυκνώνει DLMS την τρισδιάστατη εκτυπωτών τήξη λέιζερ τιτανίου εκλεκτική 6

 

 

  πρόγραμμα Βασικά σημεία καινοτομίας
1 Έρευνα για τη βελτίωση του τρισδιάστατου εκτυπωτή κορωνών μετάλλων βασισμένου στην πολυεπίπεδη τεχνολογία επεξεργασίας περιλήψεων περιγράμματος Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ακρίβεια επιφάνειας των φορμάροντας μερών, αποβάλτε την επιρροή της κυρτής επίδρασης στην τραχύτητα επιφάνειας, η σύνθετη στρατηγική ανίχνευσης της εσωτερικής ορθογώνιας πλήρωσης και του πολλαπλάσιου σχεδιαγράμματος προτείνεται. Σύμφωνα με το μέγεθος πορειών λειωμένων μετάλλων λέιζερ της υπάρχουσας διαδικασίας βελτιστοποίησης, το ποσοστό περιτυλίξεων μεταξύ των πολλαπλάσιων σχεδιαγραμμάτων καθορίζεται για να υιοθετήσει το διαφορετικό διάστημα ανίχνευσης, και τα πολλαπλάσια σχεδιαγράμματα χρησιμοποιούνται από μέσα έξω, από αδύνατο σε ισχυρό, ο οποίος μπορεί αποτελεσματικά να μειώσει την τραχύτητα επιφάνειας των διαμορφώνοντας μερών.
2 Μελέτη βελτίωσης του μεγάλης ακρίβειας ομαλού τρισδιάστατου εκτυπωτή βασισμένου στη «με μηδενικές εκπομπές» διαδικασία λέιζερ Η απάντηση στην πράσινη βιομηχανία, για να απορροφήσει αποτελεσματικά τα απόβλητα παφλασμών και σκόνης διαδικασίας εκτύπωσης μετάλλων, βελτιώνει την τρισδιάστατη σφράγιση εκτυπωτών, έφηυρε ένα νέο σύστημα διήθησης κυκλοφορίας, στη φορμάροντας κοιλότητα καθαρή συγχρόνως, χωρίς οποιεσδήποτε τοξικές και επιβλαβείς εκπομπές ουσιών, όλη η διαδικασία εκτύπωσης της σκόνης συλλέγεται στο φίλτρο, πραγματοποιώντας κατά συνέπεια τις «μηές εκπομπές».
3 Διαμορφώνοντας τη διαδικασία που εφαρμόζεται στα υποστηρίγματα μετάλλων Το κλειδί για τη βελτιστοποίηση της εκτύπωσης των υποστηριγμάτων μετάλλων είναι να βελτιωθεί η αποδοτικότητα εκτύπωσης διατηρώντας τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα σχεδίων των υποστηριγμάτων και φορώντας τη στενή τακτοποίηση χωρίς παραμόρφωση. Αυτή η διαδικασία υιοθετεί την παχιά εκτύπωση στρώματος 40 μικρού, και βελτιστοποιεί την πορεία πλήρωσης σύμφωνα με τις μηχανικές ιδιότητες, που μπορούν πολύ να βελτιώσουν την αποδοτικότητα εκτύπωσης, και να βελτιώσουν πολύ την ανθεκτικότητα και την πυκνότητα του υποστηρίγματος μετάλλων, πλήρως σύμφωνες με τις μηχανικές ιδιότητες του υποστηρίγματος. Ο συνδυασμός υποστήριξης δέντρων, κωνικής υποστήριξης και γραμμικής υποστήριξης μπορεί να παρέχει αρκετή υποστήριξη δύναμης και να διατηρήσει τα μορφολογικά χαρακτηριστικά του υποστηρίγματος, να μειώσει πολύ τον επόμενο φόρτο εργασίας λείανσης, και να επεκτείνει το πεδίο εφαρμογής του τρισδιάστατου υποστηρίγματος εκτύπωσης.
4 Μια τρισδιάστατη δομή κυλίνδρων αποκατάστασης σκονών εκτυπωτών μετάλλων Προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα της ανακύκλωσης σκονών, ένας νέος κύλινδρος ανακύκλωσης σκονών εκτύπωσης εφευρέθηκε, κάνοντας τον κύλινδρο ανακύκλωσης πιό κοντά στο στόμα πτώσης σκονών, αποφεύγοντας τον αρχικό φραγμό κυλίνδρων, που έχει επιπτώσεις στην εκτύπωση. Συγχρόνως, επειδή ο κύλινδρος ανακύκλωσης είναι πιό στενός στο στόμα πτώσης σκονών, μειώνει επίσης τα απόβλητα της σκόνης και βελτιώνει το ποσοστό χρησιμοποίησης σκόνης. Έναντι του αρχικού κυλίνδρου, ο νέος κύλινδρος είναι ευκολότερος να αφαιρέσει και να εγκαταστήσει, απλοποιώντας τη δυσκολία λειτουργίας.
5 Μηχανισμός κυκλοφορίας αζώτου που αφιερώνεται για την εκτύπωση μετάλλων Πώς να απορροφήσει αποτελεσματικά τα απόβλητα παφλασμών και σκόνης της εκτύπωσης μετάλλων η διαδικασία για να παρέχει την ατμόσφαιρα προστασίας υψηλής αγνότητας είναι μια απαραίτητη απαίτηση να εξασφαλιστεί η ποιότητα των φορμάροντας μερών εκτύπωσης. Έναντι του αρχικού συστήματος κυκλοφορίας, η νέα δομή κυκλοφορίας αζώτου αφιερώνεται στο σύστημα εκτύπωσης μετάλλων, με μια μεγαλύτερη περιοχή φίλτρων, καλύτερα να σφραγίσει, που εξοπλίζεται με τον έλεγχο ταχύτητας ανέμου και ροής, ο οποίος μπορεί αυτόματα να ρυθμίσει τη ταχύτητα ανέμου κυκλοφορίας και να αφαιρέσει αποτελεσματικά τη σκόνη εκτύπωσης. Συγχρόνως, το στοιχείο φίλτρων επεκτείνεται από μία φορά την εβδομάδα μία φορά το χρόνο, από μια φορά την ημέρα μία φορά την εβδομάδα, το οποίο βελτιώνει πολύ την ευκολία - - χρήση του συστήματος και μειώνει το κόστος συντήρησης.
6 Σκόνη εκτύπωσης μετάλλων που βάζει το επίπεδο πιάτο ρύθμισης μηχανισμών Εάν η ρύθμιση υποστρωμάτων είναι επίπεδη και έχει επιπτώσεις άμεσα στη σκόνη βάζοντας την ποιότητα, πώς γρήγορα και ακριβώς ρυθμίζει το υπόστρωμα είναι ένα από τα κλειδιά για να βελτιώσει την αποδοτικότητα εκτύπωσης. Το νέο πιάτο ρύθμισης μηχανισμών σκονών, από το πορώδες πιάτο χάλυβα, τη βίδα σταθεροποίησης και το μίσθωμα καλωδίων ρύθμισης, έναντι του προηγούμενου πιάτου ρύθμισης μετάλλων, τα βήματα λειτουργίας είναι απλούστερη, γρηγορότερη ισοπεδώνοντας ταχύτητα, η ισοπέδωση μπορεί να ταιριάξει με το λέιζερ που ισοπεδώνει ή το μικρόμετρο για να ανιχνεύσει τη λειότητα, η επίδραση είναι καλύτερο, πρακτικότερος.
7 Μοναδική δομή σφραγίδων μεταλλουργικών ξυστρών εξοπλισμού Στο στάδιο της εκτύπωσης μετάλλων, λόγω της διαδίδοντας μετακίνησης σκονών και του ποσοστού ροής κυκλοφορίας, είναι δύσκολο να αποφευχθεί το μικρό φαινόμενο ξεσκονίσματος της σκόνης μετάλλων. Προκειμένου να προστατευθεί η ομαλή λειτουργία του διαδίδοντας μηχανισμού σκονών, μια σφραγίζοντας δομή εφευρίσκεται, που σφραγίζει το μέρος ελέγχου και μετάδοσης κινήσεων της μεταλλουργικής ξύστρας χωρίς επιρροή της μετακίνησης του βραχίονα διάδοσης σκονών, ώστε να αποφευχθεί η επιρροή της σκόνης μετάλλων στη φορμάροντας κοιλότητα στη μηχανή και τη βίδα, που βλάπτει τη βίδα μηχανών και μολύβδου.
8 Δυναμικός μηχανισμός πορειών ακτίνας λέιζερ Προκειμένου να βελτιωθεί η διαμορφώνοντας αποδοτικότητα ακρίβειας και εκτύπωσης της μεγάλης κλίμακας εκτύπωσης, ένας δυναμικός μηχανισμός πορειών λέιζερ οπτικός υιοθετείται. Ο δυναμικός μηχανισμός πορειών λέιζερ οπτικός του τρισδιάστατου εκτυπωτή λέιζερ μετάλλων μπορεί να ολοκληρώσει τον πραγματικό χρόνο που στρέφεται προτού να εισαγάγει το λέιζερ το γαλβανόμετρο, και εξασφαλίζει πάντα την εστιακή θέση της μεγάλης κλίμακας επιφάνειας εργασίας. Μειώστε την απόκλιση ακρίβειας κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης, ρυθμίστε ελεύθερα τη θέση του καθρέφτη εστίασης, και ρυθμίστε το μέγεθος του σημείου εστίασης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκτύπωσης.

 

 

TI150 μέταλλο λέιζερ που συμπυκνώνει DLMS την τρισδιάστατη εκτυπωτών τήξη λέιζερ τιτανίου εκλεκτική 7TI150 μέταλλο λέιζερ που συμπυκνώνει DLMS την τρισδιάστατη εκτυπωτών τήξη λέιζερ τιτανίου εκλεκτική 8TI150 μέταλλο λέιζερ που συμπυκνώνει DLMS την τρισδιάστατη εκτυπωτών τήξη λέιζερ τιτανίου εκλεκτική 9

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Riton Additive Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Susan

Τηλ.:: +8613925933549

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα